Uselt bloggeri

11 November, 2010

Jo jag vet, jag är katastrofal men här kommer i alla fall den bästa beskrivningen av London jag läst på ett bra tag, av bästa Lisa Milberg (jag är lite besatt av människan men hennes stil, musik (the concretes är min stora crush i år), musiksmak, bloggande etc. är underbart alltihop)

“BESKRIV KÄNSLAN AV LONDON.

– London är som en perfekt liten Sgt Pepper-jacka i gammal maläten sammet. Opraktisk, vattenskadad, luggsliten i nåt krig. Stel och artig, dammig och dekadent. Och med en liten men omisskännlig gindoft i släptåg hela tiden.

Men den sitter som en smäck och det finns ju ingen annan jacka som känns mer popmusik. Så man köper den, trots dess undermåliga skick och alla reparationskostnader man vet att man drar på sig.”

Detta citat är taget från Rodeo där hon till min stora förtjusning har temporärt börjat blogga igen. Detta sammanfattar London perfekt, mycket av min erfarenhet denna hösten. Det är fult, slitet, ruggigt, fruktasvärt komplicerat på alla sätt och vis, dyrt, jävligt men fan så mycker charmigare än mycket annat.

Oroa er inte, mer bloggposter kommer då jag har skissat upp saker jag vill skriva om men efter en intensiv period av pluggande så har det varit svårt att hitta orken att verkligen skriva ihop tankarna.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: